De persoon achter BoekwereldWelkom allemaal bij de pagina die alleen maar over mij gaat. In mijn welkoms bericht heb ik het al een beetje over mezelf gehad maar niet heel uitgebreid. Mijn blog bestaat nu bijna een jaar en ik vond dat het tijd werd dat mensen mij iets beter leren kennen.

 Allereerst een hartelijk welkom naar al mijn nieuwe lezers. Ik ben Kirsten en ik ben 21 jaar, ik word bijna 22. Ik ben sinds 2016 begonnen met bloggen en dat doe ik met veel plezier. Naast het lezen heb ik ook nog andere hobby's en op deze pagina krijg je een beter kijkje wie ik nou eigenlijk ben. Je komt er achter wanneer het lezen begonnen is, waarom ik ben begonnen met bloggen en welke interesses en hobby's ik nog meer heb.

Hoe het lezen is begonnen 
Ik heb hier al een klein beetje eerder over gesproken maar ik ga er toch nog wat dieper op in. Toen ik een klein meisje was kwam mijn moeder erachter dat ik interesse toonde in woorden en letters. Mijn moeder leerde mij vanaf toen lezen. Samen lazen we in een ABC boekje en toen ik wat ouder werd begonnen we met maan, roos vis. Ik kon al lezen voor het op school aan de orde kwam. Ik heb niet altijd zoveel gelezen als nu. Ik vond vroeger lezen erg leuk en ik nam altijd een boek mee maar ik las niet altijd. Ik vond het ook leuk om met Barbie's te spelen en om te zingen en te dansen op K3 en op Chipz.

In 2004 maakte ik wat beter kennis met de Harry Potter boeken. Ik heb een broer die vier jaar ouder is en die mocht al naar de eerste film toen die net uit kwam. Mijn ouders vonden mij nog te jong en achteraf was het ook maar beter dat ik dat deel pas later heb gezien. Maar in 2004 kwam Harry Potter en de gevangene van Azkaban uit op dvd. In 2003 had ik Harry Potter en de geheime kamer al wel gezien maar ook die vond ik toch wel eng. Ondanks dat keek ik toch de derde Harry Potter film met mijn broer en moeder mee. Wonder boven wonder vond ik dit deel wel leuk. Sinds dit deel is mijn Harry Potter gekte ook begonnen. Ik las elk boek meer dan twee keer, alle films heb ik ook meer dan twee keer gezien en sommige quotes kan ik uit mijn hoofd opzeggen. Ik speelde sommig scenes na en ik vernoemde twee knuffels naar dieren uit deze films. Dankzij Harry Potter heb ik het lezen weer opgepakt en ik heb voor een lange tijd alleen maar die boeken gelezen. De liefde die ik nu heb voor boeken is met de Harry Potter boeken begonnen.De reden dat ik ben gaan bloggen 
In 2015 ben ik met Goodreads begonnen. Ik vond het leuk om recensies te schrijven; ik vond het leuk om mijn interesse voor boeken met de rest van de wereld te delen. Maar een jaar eerder voelde ik al iets knagen. In 2014 ben ik begonnen met het kijken van Booktube filmpjes. Ik vond het super leuk om te zien hoe enthousiast die mensen over boeken praatten. Ik wilde dat ook. Maar ik durfde niet de stap te zetten om filmpjes te maken. Ik besloot om nog even te wachten met het delen van mijn interesse op het internet. In 2016 was ik al een jaar bezig met het recenseren van boeken op Goodreads. Ik vond het leuk maar ik wilde meer. Ik wilde geen filmpjes maken maar ik wilde wel schrijven. Ik ben al vaker begonnen met het online zetten van een blog maar ik had het nooit vol gehouden. Maar in april 2016 was het dan zover. Op 26 april zette ik de stap om een blog te beginnen. Ik noemde het Kirstenbooks want ik wilde het eerst alleen delen met vrienden en familie. Later in 2016 kwam ik er achter dat ik meer bezoekers wilde. Ik wist dat ik nog een twitteraccount had en besloot om dat account aan te passen. Zo kwam het dat ik mijn blog ook op twitter deelde en dat was een erg goed plan. Ik kreeg meer bezoekers en meer contact met andere boekliefhebbers. Omdat mijn blog wat 'bekender' werd besloot ik om mijn naam aan te passen. Het werd Boekwereld. Ik vond dat veel beter klinken en jullie maken kennis met mijn boekwereld als jullie rondneuzen op mijn blog.

De reden dat ik ben gaan bloggen is, omdat ik een plek wilde waar ik mijn gedachten op kwijt kon. Ik ben iemand die veel denkt en veel aan het malen is. Om mijn gedachten wat rustiger te krijgen ben ik gaan bloggen. Maar ik wilde ook mijn interesse en liefde voor boeken met de wereld delen. Ook al deed ik dat al met Goodreads. Ik wilde meer. Ik wilde uitvoeriger kunnen praten over boeken. Ik wilde mijn liefde overbrengen en op die manier proberen om meer mensen aan het lezen te krijgen. Net zoals iedere andere boekenerd/blogger/liefhebber wil ik open kunnen praten over boeken zonder dat mensen het irritant vinden. Vanwege deze redenen ben ik mijn blog begonnen en het is tot nu toe een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Andere Hobby's en Interesses 
Naast het lezen en het bloggen heb ik ook nog andere hobby's en interesses. Ik vind het leuk om Disneyfilms te kijken. Mijn favoriete Disneyfilms zijn: Beauty and the Beast, The Lion King, Moana, Zootropolis, Big Hero 6 en Robin Hood. Ik vind het leuk om de Efteling te bezoeken. Elke keer als ik in de Efteling ben voel ik mij weer dat kleine meisje dat van sprookjes hield. Ik vind het leuk om de wereld van de Efteling te betreden want voor even ben je in een andere wereld. Telkens als ik uit dat attractiepark loop lijkt het alsof ik uit een droomwereld stap. Naast dat ik de Efteling leuk vind, vind ik het leuk om naar een museum, naar het theater te gaan en om steden te bezoeken. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met het sparen van mokken. Ik spaar ze voor mijn uitzet maar ook om ze als decoratie te gebruiken. Ik zet ze in mijn boekenkast naast al mijn andere spulletjes.

Contact 
 Mocht je een vraag hebben over bepaalde dingen dan kun je altijd een reactie achterlaten. Maar ik ben ook te bereiken via twitter. Op twitter ben ik elke dag te vinden dus mocht je gelijk een antwoord willen hebben dan kun je makkelijker daar contact met mij zoeken. Als je een reactie achterlaat geef ik binnen 24 uur antwoord terug.

Dit was dan een klein kijkje in mijn eigen wereld. Hopelijk hebben jullie nu een beter beeld van de persoon achter Boekwereld. Ik laat hieronder nog even een link achter naar mijn twitter mocht je daar nieuwsgierig naar zijn. Ik wens jullie veel leesplezier op mijn blog en laat reacties achter want die vind ik super leuk om te lezen en om te beantwoorden!

Links 
De twitter van Boekwereld

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen